23 Dagen geopend!

We zijn nu alweer 23 dagen geopend en we vinden het super spannend, maar ook super tof! Leuk om feedback te krijgen op datgene waar we zoveel persoonlijke aandacht aan besteden. Ook de BLOG is nieuwe voor ons, dus vandaar weer eens een berichtje. Laat eens wat achter, wat zijn jullie eerste ervaringen met Munt & ZO???

Avatar foto

Auteur: Munt & ZO

De Munt uit Munt & ZO is fris & groen sinds 2019, net als de gedachte achter onze winkel. Wij zijn er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij nemen jou mee op een tintelend groene ontdekkingstocht. Duurzaam is niet stoffig, maar hip. Milieubewust leven is ZO leuk! Alles wat jij in onze eco webshop of winkel shopt is op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Wij zoeken alle producten met liefde en zorg voor jou uit.

3 thoughts on “23 Dagen geopend!

  1. Vandaag mijn spulletjes ontvangen! Deo in blik ruikt heerlijk, green soap 2 in 1 shampoo ook trouwens. Vanavond gelijk gebruiken, ben benieuwd! Super bedankt voor de goede service en tot snel!
    Groetjes ingrid.

Geef een reactie