Waarom je beter een stuk zeep kunt kopen.

Een blok zeep is mooier, duurzamer en goedkoper! Ik geef je 5 redenen waarom je dus beter een blok zeep kunt kopen.

Jezelf wassen met een blok zeep gaat prima, maar ooit was er iemand die bedacht om alvast water toe te voegen aan de zeep en dat in een plastic flesje te stoppen, hartstikke gemakkelijk natuurlijk!

Maar beter voor het milieu is het niet, daarom stappen wij thuis steeds meer over op plasticvrije producten voor in de badkamer. Niet alleen om onze handen te wassen maar ook voor het wassen onder de douche en voor het wassen van onze haren. Er worden steeds betere producten op de markt gebracht, die niet alleen helemaal natuurlijk maar ook plasticvrij zijn!

  1. Beter voor het milieu. Kies voor een zeep die bestaat uit natuurlijke ingredienten. Deze zijn alleen maar goed voor het milieu en je lijf. En je bespaart ook nog eens heel veel plastic flessen!
  2. Het is goedkoper. Een stuk zeep gaat veel langer mee dan die voordeelfles douchegel.
  3. Er zitten minder of geen chemische toevoegingen in.
  4. Handig voor op reis! Een stuk haarzeep neem je gemakkelijker mee dan die shampoofles en het kan niet lekken. Nog een voordeel!
  5. Multifunctioneel. De meeste zepen zijn geschikt voor meerdere huidsoorten en doeleinden.

Wij verkopen mooie en natuurlijke zepen! Kijk snel bij de categorie Zeep & ZO! Op Munt & ZO!

Avatar foto

Auteur: Munt & ZO

De Munt uit Munt & ZO is fris & groen sinds 2019, net als de gedachte achter onze winkel. Wij zijn er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij nemen jou mee op een tintelend groene ontdekkingstocht. Duurzaam is niet stoffig, maar hip. Milieubewust leven is ZO leuk! Alles wat jij in onze eco webshop of winkel shopt is op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Wij zoeken alle producten met liefde en zorg voor jou uit.

Geef een reactie