Recept Vloeibare Zeep

Met een blok natuurlijke zeep kun je prima je handen wassen. Toch liever vloeibare zeep? Maak het zelf! Je bespaart hier heel veel plastic zeeppompjes mee en het is echt simpel.

Wat heb je nodig?

* 50 gram (huishoud) zeep

* 1 liter water

* 1 el glycerine

* Rasp

* Pan

* Iets om mee te roeren

* Staafmixer

Breng het water aan de kook en rasp ondertussen de zeep. Voeg vervolgens de geraspte zeep en de glycerine toe. Roer tot de zeep gesmolten is. Laat het mengsel 1 nacht staan en maak het de volgende dag met de staafmixer glad.

Avatar foto

Auteur: Munt & ZO

De Munt uit Munt & ZO is fris & groen sinds 2019, net als de gedachte achter onze winkel. Wij zijn er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij nemen jou mee op een tintelend groene ontdekkingstocht. Duurzaam is niet stoffig, maar hip. Milieubewust leven is ZO leuk! Alles wat jij in onze eco webshop of winkel shopt is op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Wij zoeken alle producten met liefde en zorg voor jou uit.

Geef een reactie