Home Made Ice Tea

Heerlijk! Je eigen gemaakte ice tea! Een echte dorstlesser en even iets anders dan water. Nog een pluspunt? Geen plastic flessen! Want voor deze ice tea hergebruik je natuurlijk een glazen fles! In deze fles zat bijvoorbeeld appelsap.

Wat heb je nodig?

  • Thee ( ik gebruik altijd Groene thee Citroen)
  • Thee ei
  • (Glazen) fles
  • Water
  • Honing
  • Citroen
  • ijsblokjes
  • Eventueel Munt
  • Eventueel bamboe rietjes 🙂

Vul de fles met ( koud) water. Schepje honing en schijfje citroen erbij. Vul het thee ei met de gewenste thee en laat minimaal 8 uur trekken in de koelkast. De volgende dag geniet je van je home made ice tea! Ideaal voor deze warme dagen!

Avatar foto

Auteur: Munt & ZO

De Munt uit Munt & ZO is fris & groen sinds 2019, net als de gedachte achter onze winkel. Wij zijn er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij nemen jou mee op een tintelend groene ontdekkingstocht. Duurzaam is niet stoffig, maar hip. Milieubewust leven is ZO leuk! Alles wat jij in onze eco webshop of winkel shopt is op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Wij zoeken alle producten met liefde en zorg voor jou uit.

Geef een reactie