Toiletartikelen in handbagage? ZO handig: al onze spullen mogen mee!

Je zoekt je suf naar informatie over toiletartikelen in handbagage. Want dat is wel een dingetje. Hoe dan? Je kast staat vol met flessen shampoo, douchegel, zonnebrand en spuitbussen deo. Volgende week ga jij op vakantie en neemt mee… een volgepropte toilettas. Eerlijk gezegd past niet alles erin. Ga je met het vliegtuig? Dan is het nog erger, want dan mag je niet veel meenemen. Maar, hé! Ga jij eens lekker relaxen! Je gaat toch op vakantie? Shop je toiletartikelen bij ons en alles past makkelijk in jouw toilettas én mag ZO het vliegtuig mee in. Wel ZO handig!

Toiletartikelen in handbagage

Toiletartikelen handbagage

Je hoeft je echt niet langer druk te maken over toiletartikelen in je handbagage. We weten hoe streng de regels zijn op de vliegvelden. Want wat valt allemaal onder ‘vloeistoffen’? Tandpasta, jep. Deodorant, check. ZO irritant! Ook wij hebben in het verleden geworsteld met die vervelende 100 ml per verpakking! Maar wij hebben echt de oplossing voor je. En daarmee bedoelen we niet van die schattige (en ook peperdure) mini’s van de drogist. Die zijn namelijk zo leeg. Zeker als je langer op reis gaat moet je dan op vakantie op zoek naar een goede shampoo en conditioner, en naar een betrouwbare zonnebrand. Dat is niet handig als je, net als wij, een gevoelige (hoofd)huid hebt. En vaak is zo’n zoektocht naar verzorgingsartikelen niet alleen irritant en duur, maar zijn de flessen waarschijnlijk ook nog eens te groot om mee terug te nemen. Dat is toch dubbel zonde?

Bespaar ruimte en geld met onze toiletartikelen

Wij maakten in de afgelopen jaren veel korte en lange reizen. Met het vliegtuig en de caravan. Onze (web)shop heeft alles op voorraad wat het fijnst is voor thuis én op vakantie. Laten we je helpen en je toilettas vullen met alles wat jij nodig hebt voor je vakantie. We beloven je dat die toilettas niet uitpuilt en dat jij alles mee kunt nemen. Zelfs in je handbagage. Laten we alle flessen, flacons, tubes en spuitbussen vervangen door onze duurzame producten. Het levert je de volgende voordelen op:

  • Compact, ze nemen weinig ruimte in,
  • Zuinig in gebruik, je doet er lang mee,
  • Omgerekend zijn ze verrassend vaak goedkoper dan producten uit flessen of flacons,
  • Ze zijn plasticvrij en hebben geen andere onnodige verpakkingen


Er past ZO veel in die toilettas!

Laten we jouw toilettas eens gaan vullen. O, er past ZO veel in! Jij gaat op reis en neemt natuurlijk mee:

  • Bodywash & Shampoo. Kies je voor de 3-in-1 Travel bar van Happy Soaps, dan ben in één keer klaar. Het is een shampoo, bodywash én shaving bar in één! Maar zullen wij je eens een geheimpje verklappen? Als je kiest voor een van onze milde shampoobars, zoals Werfzeep Shampoo Honing of de Shampoo Bar Kokos, dan heb je ook een 3-in-1. Het voordeel van een milde shampoobar is dat deze vaak net wat verzorgender en beter voor je haar is. Je kunt deze net zo goed als bodywash en shaving bar gebruiken!

happysoapstandpastafluor

  • Tandpasta. Wist je dat er tegenwoordig ook tandpasta in tabletvorm bestaat? Dit is plasticvrije tandpasta die niet vloeibaar is. Lekker duurzaam en praktisch, want het is supermakkelijk te doseren. Eén tabletje is de perfecte hoeveelheid. Onze favoriete tandpasta tabs zijn die van Happy Soaps en die van Happy Tabs.


Maak van je shampoo / travel bar blikje een zeepschaaltje

Een shampoo bar of travel bar meenemen op vakantie… wordt dat geen natte kledderboel? Nee, joh! Onze ultieme zomervakantietip is ZO handig!

  1. Neem een shampoobarblikje (die heb je toch nodig om je bar in mee te nemen) en
  2. Leg er twee ijsstokjes* bovenop (want die eet je altijd op vakantie 😉 )
  3. Voilà, je hebt een zeepschaaltje waarop jouw shampoo / travel bar kunt drogen!

 * Twee satéstokjes kan ook (want barbecueën doe je ook altijd op vakantie 😉)

Toiletartikelen handbagage

Wij schreven dit blog speciaal voor alle vakantiegangers die nu al in de stress schieten. Toiletartikelen in handbagage meenemen is één van de grootste frustratiepunten. We zien dat er veel gezocht wordt op Google op deodorant in handbagage, shampoo in handbagage, zonnebrand in handbagage en tandpasta in handbagage. Dat is superlogisch, gezien alle strenge vloeistofregels. We hopen van harte dat jij ZO veel aan dit blog gaat hebben en met een compleet gevulde, maar bijna lege toilettas op vakantie kunt! 

Avatar foto

Auteur: Munt & ZO

De Munt uit Munt & ZO is fris & groen sinds 2019, net als de gedachte achter onze winkel. Wij zijn er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij nemen jou mee op een tintelend groene ontdekkingstocht. Duurzaam is niet stoffig, maar hip. Milieubewust leven is ZO leuk! Alles wat jij in onze eco webshop of winkel shopt is op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Wij zoeken alle producten met liefde en zorg voor jou uit.

Geef een reactie