Betalen

Online betalen
Cadeaubonnen
Online gebruik van de cadeaubon
Voorwaarden Munt & Zo cadeaubon

Online betalen

Jij bent lekker bewust bezig! Online betalingen hebben een lagere belasting op het milieu dan betalingen met contant geld. In onze webshop kun je betalen met:

  • IDEAL
  • Creditcard
  • Bancontact of
  • Klarna (achteraf betalen)

Ook een online bestelling doen bij Munt & ZO is duurzaam. Onderzoek heeft uitgewezen dat online bestellingen doen twee tot drie keer minder belastend is voor het milieu dan zelf met de auto naar een winkel te gaan. Wij doen daar nog een schepje bovenop: wij hergebruiken alle verpakkingsmaterialen bij onze verzendingen. Wel ZO groen.

Cadeaubon Munt & ZO

Cadeaubon

De Munt & ZO cadeaubon is in te wisselen in zowel onze winkel als webshop. Bekijk de voorwaarden van onze cadeaubon.

Onze cadeaubon is gedrukt op PaperWise karton. PaperWise karton geeft landbouwafval een tweede leven. De milieu impact van de Munt & ZO cadeaubon ligt 47% lager dan eentje van gewoon papier en 29% lager dan een van gerecycled papier. ZO maken wij de wereld een stukje mooier. 

Online gebruik van de cadeaubon

Ook in onze webshop kun je de Munt & ZO cadeaubon gebruiken. Wel ZO makkelijk! Voer de code aan de achterzijde van de cadeaubon in als kortingscode tijdens het bestellen. Het bedrag wordt verrekend als korting in de winkelmand.

Voorwaarden Munt & Zo cadeaubon

De volgende voorwaarden zijn op de Munt & Zo cadeaubon van toepassing. Onze cadeaubon:

  • is niet inwisselbaar voor contant geld;
  • is onbeperkt geldig;
  • kan niet worden gebruikt om een nieuwe cadeaubon aan te schaffen;
  • dient in één keer te worden besteed.

Munt & ZO is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verlies, diefstal of onleesbaarheid van de cadeaubon.

Ingeval van diefstal, oplichterij, vervalsing, misleiding of andere illegale activiteiten, of ingeval van de verdenking daarvan, zullen wij de bevoegde autoriteiten hiervan op de hoogte brengen en hebben wij het recht om de cadeaubon te weigeren.