Klantenservice

Verzending & verzendkosten

Woon je in Middelharnis of Sommelsdijk? Dan kun je de optie ‘Gratis bezorgen in Middelharnis/ Sommelsdijk’ kiezen. Ben je in de buurt? Kies dan tijdens het bestellen de optie afhalen voor gratis afhalen in onze winkel. (De optie gratis bezorgen is niet mogelijk tijdens onze vakantie!)

Woon je niet in Middelharnis of Sommelsdijk en/of kies je niet voor afhalen? Dan verzenden we je pakketje (via PostNL) binnen 1-2 werkdagen tenzij anders vermeld.

Nederland: Bij een bestelling vanaf 50,- Euro rekenen wij geen verzendkosten, anders betaal je 4,99(incl. BTW) aan verzendkosten.

België: Bij een bestelling vanaf 60,- Euro rekenen wij geen verzendkosten, anders betaal je 7,99 (incl. BTW) aan verzendkosten (zonder track & trace).

Wij verzenden in Nederland en België.

Afhalen alleen na bevestiging (‘ Uw bestelling is afgerond’ ) , Zandpad 60 te Middelharnis. Je kan ons mailen op info@muntzo.nl of appen op +31621704780, of een bericht via facebook op Instagram mag natuurlijk ook.

Afhalen Zandpad 60 in Middelharnis : Woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 – 17.00.

Je krijgt een automatische melding via je mail wanneer jouw pakket klaar is om afgehaald te worden.

Milieu

Pakketjes die met PostNL meegaan worden ook op de fiets naar het postkantoor gebracht. Wij zijn ons bewust van de milieubelastende kilometers die er daarna worden afgelegd door de pakketbezorger. Om de milieu impact te compenseren doneren wij 10% van deze bezorgkosten aan Trees for All.

Met die 10% van jullie verzendkosten zijn in 2021 12 bomen geplant. Voor 2022 gaan er opnieuw dankzij jullie 8 bomen geplant worden. Dank jullie wel!

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Hun missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Daarnaast hergebruiken wij alle doosjes en opvulmaterialen waar wij bestellingen in versturen. Op deze manier investeren wij niet in nieuw verpakkingsmateriaal dat scheelt grondstoffen en energie.

Onze cadeaubonnen zijn gedrukt op PaperWise papier/ karton. De natuur kent geen afval, dat is onze inspiratie. PaperWise geeft  landbouwafval een tweede leven in de vorm van milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan gerecycled papier. Samen maken we de wereld een stukje mooier. 

Al ons cadeaupapier heeft een FSC keurmerk en/ of is 100% gerecycled en wordt gedrukt met waterinkt. Ook worden ze voornamelijk in Nederland geproduceerd. 

Vragen? Mail, app of bel ons!

*via deze website en sociale media zullen wij u op de hoogte houden van onze donaties aan Trees for All. Meer informatie? Ga naar www.treesforall.nl .

Feestdagen

Wij zijn gesloten op feestdagen en afhalen is dan ook niet van toepassing tijdens de feestdagen. Wel is de webshop geopend, maar zal de verwerkingstijd langer zijn dan tijdens normale dagen.

Wijzigingen

Is er onverwacht een artikel of meerdere artikelen niet meer leverbaar, dan brengen wij jou zo snel mogelijk op de hoogte.

Betalen

Je kunt bij ons betalen via IDEAL & via Klarna Afterpay

Bankgegevens:

Rabobank

NL96  RABO 0347802885

Ten name van Munt & ZO

BIC/ SWIFT : RABONL2U

KVK: 76140342

BTW nummer: NL003050368B89

Retourneren

Als je niet tevreden bent over een product dan heb je 7 dagen de tijd om het pakketje te retourneren. De kosten van retour zijn voor eigen rekening. Bij een ruiling betaal je ook zelf de retourkosten maar betalen wij de verzendkosten van de opnieuw bestelde artikelen.

Ga zorgvuldig om met de producten en stuur ze terug in de originele verpakking. Let op: verzorgingsproducten mogen NIET retour.

Vermeldt bij het retourpakketje:

  • Naam
  • Bestelnummer
  • Welke producten je wilt retourneren
  • Reden van retour ( niet verplicht)
  • Bankrekeningnummer voor evt. terugstorting.

Binnen 2 weken zal het bedrag van retour teruggestort worden .

Retouradres:

Munt & ZO

Zandpad 60

3241 GX Middelharnis.