Klantenservice

Verzending & verzendkosten

Woon je in Middelharnis of Sommelsdijk? Kies dan tijdens het bestellen de optie afhalen of bezorgen voor gratis verzendkosten. Let op de optie gratis bezorgen geldt dus alleen voor inwoners van Middelharnis en Sommelsdijk.

Woon je niet in Middelharnis of Sommelsdijk en/of kies je niet voor afhalen? Dan verzenden we je pakketje (via PostNL) binnen 1-2 werkdagen tenzij anders vermeld.

Nederland: Bij een bestelling vanaf 50,- Euro rekenen wij geen verzendkosten, anders betaal je 5,99 aan verzendkosten.

BelgiΓ«: Bij een bestelling vanaf 60,- Euro rekenen wij geen verzendkosten, anders betaal je 7,49 aan verzendkosten (zonder track & trace).

Wij verzenden in Nederland en BelgiΓ«.

Afhalen alleen op afspraak aan de Steneweg 90 te Middelharnis. Je kan ons mailen op info@muntzo.nl of appen op +31621704780, of een bericht via facebook op Instagram mag natuurlijk ook.

Bezorgen in Middelharnis/ Sommelsdijk maandag, woensdag en donderdag tussen 17.00 – 19.00. (Na bevestiging en kan eventueel in overleg op een ander moment). Ben je niet thuis? Dan nemen wij jouw pakketje weer mee tot het volgende bezorgmoment.

Je krijgt een melding via je mail wanneer jouw pakket klaar is om afgehaald te worden, hetzelfde geldt voor bezorgen.

POP-UP STORE: Onze tijdelijke winkel is geopend vanaf zaterdag 12 september t/m Zaterdag 19 december. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00. Adres: Steneweg 88 ( in de tuin van Steneweg 90) in Middelharnis.

Milieu

Bestellingen vanuit Middelharnis en Sommelsdijk worden op de fiets bezorgd. Pakketjes die met PostNL meegaan worden ook op de fiets naar het postkantoor gebracht. Wij zijn ons bewust van de milieubelastende kilometers die er daarna worden afgelegd door de pakketbezorger. Wij vragen het normale bezorgtarief. Om de milieu impact te compenseren doneren wij 10% van deze bezorgkosten aan Trees for All.

Bomen zijn hΓ©t middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Hun missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Daarnaast hergebruiken wij alle doosjes en opvulmaterialen waar wij bestellingen in versturen. Op deze manier investeren wij niet in nieuw verpakkingsmateriaal dat scheelt grondstoffen en energie.

Vragen? Mail, app of bel ons!

*via deze website en sociale media zullen wij u op de hoogte houden van onze donaties aan Trees for All. Meer informatie? Ga naar www.treesforall.nl .

Feestdagen

Bezorgen en afhalen zijn niet van toepassing tijdens de feestdagen. Wel is de webshop geopend, maar zal de verwerkingstijd langer zijn dan tijdens normale dagen.

Wijzigingen

Is er onverwacht een artikel of meerdere artikelen niet meer leverbaar, dan brengen wij jou zo snel mogelijk op de hoogte.

Betalen

Je kunt bij ons betalen via IDEAL & via Klarna Afterpay

Bankgegevens:

Rabobank

NL96  RABO 0347802885

Ten name van Munt & ZO

BIC/ SWIFT : RABONL2U

KVK: 76140342

BTW nummer: NL003050368B89

Retourneren

Als je niet tevreden bent over een product dan heb je 7 dagen de tijd om het pakketje te retourneren. De kosten van retour zijn voor eigen rekening. Bij een ruiling betaal je ook zelf de retourkosten maar betalen wij de verzendkosten van de opnieuw bestelde artikelen.

Ga zorgvuldig om met de producten en stuur ze terug in de originele verpakking. Let op: verzorgingsproducten mogen NIET retour.

Vermeldt bij het retourpakketje:

  • Naam
  • Bestelnummer
  • Welke producten je wilt retourneren
  • Reden van retour ( niet verplicht)
  • Bankrekeningnummer voor evt. terugstorting.

Binnen 2 weken zal het bedrag van retour teruggestort worden .

Retouradres:

Munt & ZO

Steneweg 90

3241 XH Middelharnis.