Over ons

De Munt uit Munt & ZO is fris & groen sinds 2019, net als de gedachte achter onze winkel. Wij zijn er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij nemen jou mee op een tintelend groene ontdekkingstocht. Duurzaam is niet stoffig, maar hip. Milieubewust leven is ZO leuk! Alles wat jij in onze eco webshop of winkel shopt is op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Wij zoeken alle producten met liefde en zorg voor jou uit.

Ons team

Munt & ZO eco webshop

Annette

Het groene hart van Munt & ZO. Is een imperfecte vegetariër, zero waster en minimalist. Raapt regelmatig zwerfafval. Neemt haar eigen broodzakjes mee naar de bakker. Droomde altijd van een eigen winkel. Is de bescheiden grondlegger en girl boss van onze (online) shop. Drinkt muntthee bij ontbijt, lunch & diner. Extra sterk. Zonder suiker. Om ook vanbinnen fris & groen te blijven.

 

Munt & ZO

Dhanja

Duurzaam is haar middle name. Komt met de bus uit Rotterdam naar Middelharnis. Geeft iedereen in de winkel een kleurrijk positief welkom. Houdt van lange wandelingen in de natuur. Is niet bang om te verdwalen, want is altijd (óók in de bus) uitgerust met haar survivalkit: een Klean Kanteen thermosfles met een lekker theetje en goedgevulde Eco Splash lunchbox.

 

Naomi

Onze spring in ’t veld. Solliciteerde nog voor wat andere weekendbaantjes, maar vond ons gras het groenst. Komt altijd huppelend naar haar werk. Gebruikt de kennis van haar studie om ons die extra groene tinteling te geven. ‘Zal ik foto’s van alle losse theetjes voor de webshop maken?’ ‘Zal ik dat kaartenrek aan de muur schroeven?’ O! ZO Munt & ZO!

René

Onze MVA. Brengt onze bestellingen rond op de Munt & ZO bakfiets. Rijdt wel even langs de kringloop om een ’nieuwe’ tafel op te pikken. Probeert alle nieuwe zepen van de winkel uit. Updatet de website en doet de boekhouding. Oh, yeah. Hij verdient dat koperen bordje. (Want plastic bordjes, daar doen wij niet aan.)