Over onsWELKOM BIJ MUNT & ZO!

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie wij zijn! Wij delen graag onze passie voor duurzame producten, producten met een mooi en eerlijk verhaal en producten die jou helpen het gebruik van plastic te minimaliseren. Onze missie is mensen bewust te maken over het gebruik van ( wegwerp- ) plastics en we willen er voor zorgen dat de plastic soep niet nog groter wordt.  Daarom verkopen we producten die de wereld een stukje mooier en schoner maken. Wij geloven dat alle beetjes helpen. Maar samen kunnen we meer, gaan wij dit samen bereiken?

 

Dagelijks gebruiken we heel veel plastic. Een snelle boodschap in de supermarkt levert je al snel veel ( vaak onnodig )  plastic afval op. Overal is plastic, zelfs in je tandpasta, je shampoo en je bodyscrub. En als je geen ‘nee’ zegt tegen (plastic) tasjes gebruik je zo 300 tasjes per jaar! Een groot deel belandt gemiddeld binnen 12 minuten in de afvalbak en een ander deel wordt zwerfafval. Wij vinden dat dit echt anders kan en daarom vind je in onze webshop o.a. herbruikbare tasjes, fruit- en groentenetjes. Door deze aan te schaffen begin je gelijk al met het verminderen van jouw plastic afval!

 

Mijn naam is Annette, 38 jaar en woon samen met René en onze zoon Rick van 5 op het mooie, zonnige eiland Goeree Overflakkee. Ik ben geboren en getogen op Schouwen Duiveland. Na mijn opleiding Ondernemer Detailhandel in Rotterdam ging ik aan de slag bij een groot modebedrijf. Hier heb ik ontzettend veel geleerd maar de afgelopen jaren veranderde onze levensstijl en gingen wij van het verminderen van ons afval naar een steeds milieubewuster leven. Dit zorgde er o.a. voor dat ik na 17 jaar ontslag nam omdat het bedrijf niet meer bij mij past.

 

Ik startte voor mezelf en met heel veel hulp van René hebben we nu een mooie webshop. We investeren veel tijd in ons bedrijfje en iedere dag leren we iets bij maar dit is de juiste stap geweest en ik ben dol enthousiast over hoe alles loopt tot nu toe.

 

Voorjaar 2021 openen wij ook een fysieke winkel in Middelharnis! Een frisse & groene winkel waar je zeker geïnspireerd gaat worden om duurzamere keuzes te maken! 😉  Lees hier meer over in onze blog en/ of volg ons op sociale media! 

 

Veel liefs en hopelijk tot snel!