Retourneren

Kosten van retour
Gratis verzendkosten bij ruiling
Voorwaarden voor retour
Retourbedrag
Retourformulier

Munt & ZO is er om jou te helpen duurzaam en bewuster te leven. Wij willen dat jij blij bent met de producten die wij met zorg en liefde voor jou hebben geselecteerd. Daarom geven wij jou de kans om producten waar jij niet tevreden over bent binnen 14 dagen na ontvangst naar ons te retourneren.

Kosten van retour

Als jij een pakketje naar ons terugstuurt, moeten er opnieuw milieuvervuilende kilometers worden gemaakt door de bezorgdienst. De kosten van retour zijn daarom voor jouw eigen rekening.

Gratis verzendkosten bij ruiling

Omdat Munt & ZO jou graag helpt in jouw zoektocht naar een duurzamer leven bieden we je de mogelijkheid tot het ruilen van geretourneerde producten. Om gratis verzending te krijgen bij een nieuwe bestelling na een retour, kun je bij het invoeren van jouw nieuwe order de actiecode RUILVOORRETOUR invullen.

Let op! Wij kijken elke ruil voor retour handmatig na. Als je geen retour naar ons hebt opgestuurd, worden de verzendkosten alsnog van jouw rekening afgeschreven.

Voorwaarden voor retour

Alleen ongebruikte producten mogen worden geretourneerd. Ga zorgvuldig om met al onze producten en stuur ze terug in de originele, onbeschadigde verpakking.

Let op: Menstruatie producten en levensmiddelen kunnen in verband met hygiĆ«neredenen niet worden geretourneerd. 

Retourbedrag

Binnen twee weken stort Munt & ZO het bedrag van de geretourneerde artikelen op jouw rekening terug. 

Retourformulier

Als je een product / producten wilt retourneren en/of ruilen, download en print dan het Munt & ZO retourformulier. Volg ons retourbeleid hierop stap voor stap.